وي در خصوص تلاش شورشيان براي تصرف پايگاههاي هوايي و فرودگاهها گفت:به نظر من آنها از اين کار دو هدف دارند. يکي کنترل حريم هوايي سوريه و جلوگيري از استفاده دولت سوريه از اين تاسيسات براي هواپيماها و ديگري هدف تبليغاتي است، هر چه تاسيسات و امکانات بيشتري از اين نوع در اختيار مخالفان قرار گيرد بيشتر ميتوانند بگويند که رژيم سوريه در آخر خط قرار دارد و در حال سقوط است و مطالبي از اين دست.
اين تحليلگريادآورشد:فکر ميکنم پس از اين اقدامات، ما شاهد نوساناتي در نبردها و تصرف مناطقي از سوي نيروهاي دولتي سوريه بوديم که براي تعديل اوضاع صورت ميگيرد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه شورشيان از نظر قدرت نظامي تا چه حدي ميتوانند خود را با نيروهاي دولتي سوريه تطبيق دهند اظهار داشت: به نظر من آنها راهي طولاني در پيش دارند. اغلب مردمي که با آنها صحبت ميکنم معتقدند که دولت سوريه هنوز نيروهاي نظامي خود را در اختيار دارد، مزيت خود را در برخورداري از سلاحهاي سنگين حفظ کرده است و پايگاه اجتماعياش را هم تا حد زيادي در اختيار دارد و احتمال ندارد که شورشيان به پيروزي قاطعي دست پيدا کنند مگر اينکه مثل ليبي شاهد يک مداخله نظامي از خارج باشيم.
جيمز جترس افزود: در اينجا به عاملي ميرسيم که واقعا خستهکننده و فرساينده است بهويژه اگر به استقرار موشکهاي پاتريوت در ترکيه نگاهي بيندازيم که ميتواند حوادثي را ايجاد کند که اين نوع مداخله در سوريه را به راه بيندازد.